HOOGEVEEN – HAC’63 houdt Coopertest op donderdag 10 oktober 2019. Mede door de Cascaderun zijn er veel mensen aan het hardlopen. Niet alleen volwassenen trekken enkele keren per week de loopschoenen aan, ook kinderen zijn de sport meer gaan waarderen
Daarom begint HAC ’63, de Hoogeveense Atletiek Club, naast de gewone Coopertest van 12 minuten, nu ook met een Coopertest voor kinderen en G-lopers. Deze variant duurt 6 minuten.

Dus heb je altijd al eens willen kijken hoe het er voorstaat met je conditie? Op donderdag 10 oktober, om zeven uur (voor de kinderen en G-lopers) en vanaf half acht voor de volwassenen, kun je terecht op de atletiekbaan aan de sportveldenweg (tegenover de voetbalvelden). Het inschrijven, tot een kwartier voor aanvang van de test, gebeurt in sportcafé De Twee Gezusters. Voor slecht € 2,50 kun je je conditie bepalen, je krijgt een consumptie en op verzoek krijg je ook nog een certificaat. Bovendien verloot sponsor La Brochette ook nog eens waardebonnen onder de deelnemers. Wie durft?

Geef een reactie