HOOGEVEEN – De Hoogeveense Cascaderun heeft het unieke hardloopshirt voor de editie van 2024 gepresenteerd. Dit jaar dragen de deelnemers een stukje van Van Gogh’s legendarische kunst met zich mee, met elementen van het beroemde schilderij “De Sterrennacht” en subtiele zelfportretten van de kunstenaar. Het shirt, dat uitzonderlijk uniek en exclusief is, is gratis voor deelnemers van het hardloopevenement.

Een eerbetoon aan Van Gogh
De organisatie kiest dit jaar bewust voor Van Gogh, een kunstenaar die ooit zijn voetsporen in Hoogeveen achterliet. Op de zijkanten van het hardloopshirt staat een levendige weergave van Van Gogh’s meesterwerk “De Sterrennacht” .Wie goed kijkt, ontdekt ook Van Gogh’s zelfportretten op zowel de voor- als achterkant, een knipoog naar de kunstenaar die bekend staat om zijn zelfportretten.

Inschrijven kan nog
Het exclusieve hardloopshirt, beschikbaar in modellen voor heren, dames, en kinderen, is bestemd voor deelnemers van zowel de Unicef Kinderloop, GigaG-Cascaderun, als de 5 of 10 Engelse mijl. Inschrijven voor dit evenement is nog mogelijk op www.cascaderun.nl.

video: Hoogeveense cascaderun

Geef een reactie