Hoogeveen – Op zaterdag 16 april zal er voor de 1ste keer “Heel Hoogeveen Bakt” georganiseerd worden. Een thema-fair die plaats zal hebben van 10.00 uur tot 17.00 uur in de overdekte Tamboerpassage in Hoogeveen.

FB_IMG_1456937426380

Tijdens dit evenement zijn er standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van bakken, koken, zoetigheid en allerlei lekkers. Er wordt van alles aangeboden en gepresenteerd op dat gebied, zoals kookboeken, bak spullen, bakproducten, tafellinnen handdoeken, theedoeken, serviezen, oliebollen, cakes ´s, knieperties, gebak, ijs, chocolade, enz. enz.
De uitstraling van dit evenement krijgt een kleurrijk geheel, met diverse zitplaatsen, waar bezoekers voor een euro koffie of thee kunnen kopen en van al het lekkers om hen heen kunnen proeven.

De ondernemers slaan zelf ook aan het bakken en bieden van allerlei lekkers aan
Als hoogtepunt zal er een taart bak wedstrijd worden georganiseerd, waarmee mooie prijzen zijn te verdienen. De jury van deze wedstrijd zal bestaan uit Sarena Solari (Beste thuisbakster 2015 ) Bakker Plaizier, bakker Bosman, bakker Mulder, bakker Bos, , Jarno Eggen van de Groene Lantaarn en Kim Stellingwerf.

Voor de kinderen is er een aparte wedstrijd “Wie kan het mooist een cup cake kan versieren” Voor de taartbak wedstrijd is de, Eerste prijs een KitchenAid mixer, beschikbaar gesteld door BCC Tweede prijs 1 minuut gratis winkelen bij de Jumbo, beschikbaar gesteld door de Jumbo Derde prijs High Tea voor 2 personen, beschikbaar gesteld door Tea Time Echten.

Voor de cupcake wedstrijd is de, Eerste prijs, Bowlen voor het hele gezin bij Kiri, aangeboden door Kiri Tweede prijs, Entree kaart voor een gezin bij Zippo Zebra, aangeboden door Zippo Zebra. Derde prijs, Een cupcake bak machine, aangeboden door BCC. De jurering zal plaats vinden tegen ongeveer 3 uur en daarna zullen de taarten aangesneden worden om het de bezoekers te laten proeven. Tevens kan men het nieuwe bak boek van Sarena die dag kopen en laten signeren door haar. Dit evenement kan door iedereen gratis bezocht worden en de organisatie nodigt eenieder uit om dit evenement te komen bezoeken.

Contact informatie
Alie van Dalfsen – Spoelder
Telefoon: 06 -31 21 86 66

Door Henk Boer

Geef een reactie