Hoogeveen – Gisteren op een warme zaterdagmiddag was de drukke Hoofdstraat. In Hoogeveen even het decor voor de laatste filmopnames, van de nieuwe videoclip van Helene Neijmeijer.Helene Neijmeijer brengt videoclip uit (16)-1

Zangeres met hart en ziel, Een aantal weken geleden werd al een deel van deze videoclip opgenomen in prachtige natuurgebieden.

Deze middag was Helene nu eens niet in de rol van bevlogen zangeres, maar in de rol van regisseuse, wat haar uitstekend past. Ze werd daarin op vakkundige wijze bijgestaan door haar (technisch) team. De videoclip toont tegenstellingen in het dagelijks leven, waar over mensen kunnen nadenken, maar het kan ook zijn dat mensen er troost in vinden.

De acteurs, die hun karakters op overtuigende wijze wisten neer te zetten in de rollen van zwerver en een aantal kleurrijke dames, zijn dan ook heel bewust en met zorg door Helene uitgekozen.

Wanneer komt deze videoclip uit?
Helene: “De videoclip zal 15 september aanstaande. klaar zijn en wordt zaterdagavond 19 september tijdens mijn Huiskamerconcert “Sunset Dreams” gepresenteerd”. Wie Helene nog niet kent, bezoek rustig haar YouTube kanaal en www.heleneneijmeijer.nl Wil je aanwezig zijn bij het Huiskamerconcert “Sunset Dreams” reserveer dan wel even, zie hiervoor de website van Helene of bel 0528 – 26 12 14Helene Neijmeijer brengt videoclip uit (03)-1

Helene Neijmeijer brengt videoclip uit (09)-1

Helene Neijmeijer brengt videoclip uit (12)-1

Door Henk Boer

Geef een reactie