Hoogeveen – Zoals bekend geeft Helene Neijmeijer al een paar jaar ook Huiskamerconcerten, in een gezellige thuis-theatersfeer. Inmiddels weten veel mensen, uit binnen en buitenland, haar muziek te vinden en te waarderen.

Helene Neijmeijer, Eigen foto 8

Om haar muziek nog meer bereikbaar te maken, is van haar laatste Album “Helene Neijmeijer” nu een compilatie te zien en te horen op haar YouTube kanaal”. Het zijn “flashes in sound and vision”, MuziflitZen in beeld en geluid.

De songs die Helene tijdens de Huiskamerconcerten brengt zijn harteliedjes, mooie luisterliedjes, afgewisseld met up-tempo nummers. Kortom, muziek met een laagje, met hier en daar een vleugje rock en country.

Eigen songs.
Helene: “Ik ben mij weer gaan toeleggen op het schrijven en produceren van mijn eigen songs. De eerste, verrassende, resultaten zijn zaterdag 1 oktober tijdens mijn Huiskamerconcert “Listen 2 the Music” te zien en te horen onder bezielende begeleiding van gitarist Harm Jan Moes, www.spadesproductions.nl die mede de co-productie in handen heeft !

Special Guestcard.
Ben je op zoek naar een origineel muzikaal kado ! Met een Special Guestcard van Helene Neijmeijer geef je een Huiskamerconcert kado ! Zo kun je iemand verrassen, in het zonnetje zetten, een hart onder de riem steken of een bijzondere boodschap brengen, . . . Helene maakt het mogelijk !Harm Jan Moes, eigen foto

Helene geeft, indien gewenst, er een muzikaal persoonlijk tintje aan. Geef, in dat geval, uiterlijk 3 weken vòòr een Huiskamer Concert door, voor wie en waarom, zodat Helene er een persoonlijk verhaal van kan maken.

Een “Special Guest Card” van Helene Neijmeijer kost € 15,– en is bij haar te bestellen via heleneneijmeijer@home.nl
Huiskamerconcert “Listen 2 the Music”.
Voor reserveren Huiskamerconcert “Listen 2 the Music” zaterdag 1 oktober www.heleneneijmeijer.nl of 0528 – 261214.

Door Henk Boer

Geef een reactie