Hoogeveen, 17 juli. Helene Neijmeijer gaat Culi-Muzikaal op zaterdag 29 juli bij Bodega Casa Maya in Diever een Spaanse beleving aan de aan de Drentse hoofdvaart!

Houd je van muziek en lekker eten? Dan is dit een eerste unieke kans! Terwijl je geniet van heerlijke authentieke Spaanse tapas, een goed glas wijn/Spaans bier en meer . . . brengt zangeres Helene Neijmeijer, in zomerse sferen, eigen songs, covers en harte liedjes over vertrouwen, dromen en liefde. Muzikale medewerking: zangeres Ebba Celine & zanger/gitarist, Harm Jan Moes.

Casa Maya Authentieke Spaanse Tapas, Dieversluis 2D 7991 RM Dieverbrug. Zie voor meer informatie, www.casamaya.nl

Boekingen:
U kunt Helene ook boeken voor een optreden, informeer naar de mogelijkheden. Als veelzijdig artieste en songwriter brengt Helene een krachtig, verrassend breed repertoire. Muziek die een vertolking kan zijn van een boodschap, een visie, een gevoel, een emotionele Muziek met een laagje.

Qua muziekstijl mag je o.a. denken aan: New Age, Folk, Rock, Easy Listening, Pop, Country, Blues, Ballads. Zie ook de website heleneneijmeijer.nl Facebook & YouTube voor meer informatie!
Reservering: 06 – 29 309 167