Hoogeveen – Thuis bij Helene Neijmeijer, huiskamerconcert “Midwinter Muse”, m.m.v. Ebba Celine, Harm Jan Moes en Tjitte de Wolff, een bijzondere ervaring! Inloop vanaf 19.30 uur.

Helene: “Sinds mijn album “Helene Neijmeijer” is de creatieve trein in gang gezet en dendert hij voort.

Het is heerlijk om te mogen werken met talentvolle mensen als zangeres Ebba Celine, die onlangs nog schitterde op het podium met Cor Bakker and Friends.

Ook de ontmoeting met zanger/gitarist/producer Harm Jan Moes is een enorme verrijking van mijn muzikale creativiteit. Het feit dat hij uit een totaal andere muziekwereld komt, maakt dat onze samenwerking juist een spannende muzikale combinatie is, waar ik ontzettend van geniet.

Tjitte de Wolff, met wie ik al vaker muzikaal gewerkt heb, zal met Schotse klanken een bijzonder tintje aan de kerstsfeer geven. Hij is ook te zien en te horen in de clip die sinds kort op mijn You Tube kanaal staat met de song Little Drummer Boy.”

Om de thuis/theatersfeer te vervolmaken heeft Helene de expertise ingeroepen van haar oud-collega acteur en regisseur Piet Bestebroer, bekend van, o.a., GTST, Goudkust en Bureau Kruislaan.

Helene Neijmeijer en Harm Jan Moes zitten momenteel samen midden in een creatief productieproces. Enkele vruchten van deze samenwerking, eigen songs, zijn reeds te horen en te zien tijdens dit huiskamerconcert.

Uiteraard zullen nummers van haar album “Helene Neijmeijer” en ander bestaand repertoire niet ontbreken. Alles prachtig passend bij de tijdssfeer van het jaar. Een beetje bezinning, een beetje Kerst, een beetje veel meer!

Wil je de unieke ervaring van een huiskamerconcert bij Helene thuis mee maken, reserveer dan nu voor een bijzonder zaterdagavondje uit aan de Weth. Robaardstraat 75 in Hoogeveen! Dit kan telefonisch, 0528 – 26 12 14 of www.heleneneijmeijer.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie