Muziek

Helene Neijmeijer lanceert “Bold & Boundless”

HOOGEVEEN  Vrijdag 20 april om 19.30 uur is het zover. Zangeres Helene Neijmeijer presenteert dan, met een exclusief concert, haar 3e album “Bold & Boundless”. Een album, waar ze ruim een jaar aan gewerkt heeft in co-productie met Harm Jan Moes.

Bold & Boundless Bold & Boundless oftewel Stoer en Grenzeloos, het is allemaal terug te vinden in de persoon van Helene Neijmeijer. Zij is een eigenzinnige en stoere zangeres, die vooral “out of the box” durft te “acteren” met haar muziek. Als singer/ songwriter laat ze dit op zeer creatieve wijze terugkomen in haar repertoire. Artistiek en muzikaal ziet Helene alleen maar grenzeloze mogelijkheden. Zo verlegt Helene, met haar veelzijdige stem, graag haar grenzen. Ze weet dan ook verschillende muziekstijlen te mixen tot een spannende eclectische combinatie.

foto © Peter de Graaf (2018)

Even terug in de tijd Waar Helene’s leven eens vol was van zang, dans en cabaret gooide een fataal ongeluk roet in haar leven. Ze werd geconfronteerd met een complete hoge dwarslaesie. Van artsen kreeg zij direct te horen dat er geen herstel mogelijk is. Ook zingen zou, door deze totale verlamming, nooit meer kunnen. Stoer en eigenzinnig zoals Helene Neijmeijer is, revalideert ze thuis. Met een ontembare drive en passie voor muziek heeft ze “Bold & Boundless” zelf geschreven en geproduceerd ! De teksten vertellen, soms kwetsbaar, soms op cryptische wijze, ervaringen uit haar leven, met hier en daar een humoristische en ondeugende noot.

“Bold & Boundless” is het 3e album van Helene Neijmeijer.

Genres “Bold & Boundless” laat je diverse genres ervaren. Je kunt genieten van pop/poprock, met hier en daar een vleugje triphop en eclectische invloeden. Ook ontbreken een verrassend scheurende “modern female” blues en country popsong niet. Kortom een verrassend geheel dat je uitdaagt om dit horen ! Zorg dat je er bij bent en bemachtig als één van de eersten “Bold & Boundless” !

Entree: € 17,50 inclusief het album Bold & Boundless ! Het concert start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Reserveren noodzakelijk: music@heleneneijmeijer.nl of +31 (0)528 – 26 12 14 De website van Helene Neijmeijer: www.heleneneijmeijer.nl

© Peter de Graaf (2018)

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...