Hoogeveen – Dankzij het voortdurend, voortschrijdende herstelproces heeft zangeres Helene Neijmeijer ook haar activiteiten als songwriter weer kunnen oppakken. Dit heeft geresulteerd in de lancering van haar gloednieuwe, eigenzinnige song “Facing all the Pain”.

https://youtu.be/5uUmzZBL_Sg

Dat Helene een grote veelzijdigheid heeft als singer, maar ook als songwriter, is bij insiders wel bekend. “Facing all the Pain” is een verrassende aanzet om dit naar buiten te brengen. Wie Helene alleen kent van het album “Helene Neijmeijer”, hoort nu een heel andere kant van haar.

“Facing all the Pain” is een verfrissend rocky performance waar de energie vanaf spat. Deze song vertelt hoe zwaar het is, om je pijn onder ogen te zien en je emoties te laten gaan.

De muziek is tot stand gekomen in co productie met zanger/gitarist Harm Jan Moes, die in deze clip muziek en backing vocals zeer gepassioneerd weet neer te zetten.

Voor de nabije toekomst is er zeker meer eigen repertoire van Helene te verwachten. Over een mogelijk volgend album laat de bevlogen zangeres zich helaas nog niet uit.
Wil je haar muzikale activiteiten volgen, bezoek dan haar site: www.heleneneijmeijer.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie