Hoogeveen – Avondje uit bij Helene Neijmeijer, Lenteconcert m.m.v. zangeres Ebba Celine en gitarist/zanger Harm Jan Moes, een muzikale beleving! Inloop vanaf 19.30 uur. Vergeet niet te reserveren voor dit unieke zaterdagavondje uit !

Helene Neijmeijer brengt songs “from the heart”, een krachtig, verrassend en gevarieerd avondvullend programma met nieuwe eigen songs, w.o. een rocky performance: “Facing all the Pain”, een dromerig, meditatief nummer: “Soothing”, songs van haar thema-album “Helene Neijmeijer” en bestaand repertoire.

Helene: “Het is nooit van tevoren bedacht. Ik vind het dan ook geweldig dat het al weer de 10e keer is, dat ik bij mij thuis een concert geef. De muzikaal, creatieve ontwikkelingen gaan fantastisch, zo zal ik in aanloop naar mijn nieuwe album steeds meer eigen repertoire laten horen. Ook ga ik binnenkort met mijn team weer op locatie om nieuwe videoclips op te nemen.”

Velen weten inmiddels dat het voor Helene ook altijd een uitdaging is om de uitersten van muziek en muziekstijlen te zoeken, wat vaak resulteert in spannende combinaties. Ook weet ze muzikaal bijzondere uitstapjes zeer te waarderen. Zo is sinds kort het Friese nummer “In Nije Dei” op haar YouTube kanaal te vinden, dus, wie Helene in het Fries wil horen en zien:

Om de thuis/theatersfeer te vervolmaken heeft Helene ook deze keer de expertise ingeroepen van haar oud-collega acteur en regisseur Piet Bestebroer, bekend van, o.a., GTST, Goudkust en Bureau Kruislaan.

Kom ook en beleef de unieke ervaring van een concert bij Helene in thuis-theatersfeer ! Vergeet dan vooral niet te reserveren ! Ook deze avond voor iedere concertgast een deal: het thema-album “Helene Neijmeijer” voor slechts €10,00 !

Binnenlopen (Weth. Robaardstraat 75, Hoogeveen) kan al vanaf 19.30 uur, koffie/thee/sapje staan klaar . . . Het concert start om 20.00 uur. In de pauze en na afloop is er koffie, thee, sapje en hapjes, zoals heerlijke lekkernijen uit de Aziatische keuken van Asih Poort !
De entree is € 15,–. Kijk voor meer informatie / reserveren op www.heleneneijmeijer.nl of bel 0528 – 26 12 14.

Wil je Helene haar muzikale activiteiten volgen, bezoek dan haar site of geef je op voor de gratis digitale “MuziflitZ”. Stuur hiervoor een mailtje naar heleneneijmeijer@home.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie