Cultuur

Helene Neijmeijer, Live Impressie “Hoogeveen Live”.

Hoogeveen – Afgelopen weekend stond weer in het teken van “Hoogeveen Live”, 2ᵉ editie. Ook dit keer ontbrak een optreden van Helene Neijmeijer niet.

Vanuit de Tamboer Passagezaal, die even omgedoopt was tot Cascade Stage, was ze weer te horen met haar veelzijdige stem. De live impressie van Helene’s performance is nu te horen en te zien op haar eigen YouTube kanaal.

Tijdens haar optreden bij “Hoogeveen Live” werd Helene muzikaal bijgestaan door de veelbelovende zangeres EBBA en zanger/gitarist Harm Jan Moes.
Zoals bij velen al bekend, heeft Helene haar activiteiten als songwriter weer op kunnen pakken. Hierbij wordt ze muzikaal en artistiek ondersteund door Harm Jan (Spades Productions).

De eerste resultaten, fris en vernieuwend, zijn tijdens haar aankomend Huiskamerconcert “Listen 2 the Music”, zaterdag 1 oktober te zien en te horen met ook gastoptredens van EBBA en Harm Jan! Een avond, in een gezellige thuis-theatersfeer, waarbij Helene weer verschillende muziekwerelden met elkaar verbindt.

Wil je erbij zijn? Vergeet dan niet te reserveren: 0528-261214 of via www.heleneneijmeijer.nl want vol is vol!

 

Geef een reactie