Hoogeveen – Binnenkort te zien en te horen, “Little Drummer Boy”, even heel anders. Na haar eigen song “Facing all the Pain”, de geheel eigen versie van “Little Drummer Boy” gebracht door Helene Neijmeijer.

sequence-01-still002

Helene: “Het is voor mij altijd een uitdaging om de uitersten van muziek en muziekstijlen te combineren. Je kunt hierbij denken aan musici die instrumentaal en/of vocaal een bijzondere muzikale bijdrage leveren. Dit geeft altijd een spannend, niet zo voor de hand liggend resultaat, zoals het samengaan van Sjamaanse en Schotse klanken”.

Onlangs hebben we Helene nog van een geheel andere muzikale kant leren kennen met haar rocky performance “Facing all the Pain”.
Nu, geheel met het oog op midwinter, een tijd van bezinning, komt ze met een eigen versie van “Little Drummer Boy”, die ze in een geheel ander jasje heeft gestoken. Ze heeft gezocht naar passende eenvoud, die ook centraal staat in dit nummer. De begeleiding is puur net als de boodschap en bestaat uit een Bag Pipe, vol passie bespeeld door Bag Piper Tjitte de Wolff (www.schotsdeuntje.nl) en een Sjamanentrommel, met hart en ziel bespeeld door zangeres EBBA, die ook haar warme stem laat horen.

“Little Drummer Boy” is binnenkort te zien en te horen op Helene haar YouTube kanaal.

Wil je haar muzikale activiteiten volgen, bezoek dan haar site: www.heleneneijmeijer.nl of geef je op voor de gratis digitale “MuziflitZ”. Stuur hiervoor een mailtje naar heleneneijmeijer@home.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie