HOOGEVEEN – Avondje uit bij Helene Neijmeijer, op zaterdag 17 maart met een Lenteconcert, inloop vanaf 19.30 uur. Vergeet niet te reserveren voor dit muzikale, unieke zaterdagavondje uit!

Foto: © 2018: Helene Neijmeijer

De gasten van Helene kunnen deze avond weer genieten van haar eigen geschreven nummers, waarin ze op zeer muzikale wijze de verwerking van veel hoogte- en dieptepunten uit haar leven verweven heeft. Ook de nodige humor zal niet ontbreken. Opvallend is de zelfgeschreven blues, waarbij een geheel nieuwe stijl lijkt aangeboord. Helene’s jazzy stem, in al haar andere nummers al uit het hart gezongen, klinkt in dit nummer werkelijk hartverscheurend mooi.

Prachtige covers, bewerkte ballades en rocknummers met een vleugje country zullen ook zeker niet ontbreken! Muzikaal wordt Helene Neijmeijer bijgestaan door Ebba Celine (zang) en Harm Jan Moes (gitarist/zanger).

Helene: “Ik heb besloten al een voorproefje te geven van enkele songs van mijn up-coming album. Mijn nieuwe album ligt al klaar voor presentatie, een spannende tijd breekt aan. De organisatie voor een release is al in volle gang. Dit wordt een feestje voor nieuwe en trouwe fans en speciaal genodigden.”

Om de thuis/theatersfeer te vervolmaken heeft Helene wederom de expertise ingeroepen van haar oud-collega acteur en regisseur Piet Bestebroer, bekend van o.a. GTST, Goudkust en Bureau Kruislaan.

Kom ook en beleef de unieke ervaring van een concert bij Helene in thuis-theatersfeer! Vergeet dan vooral niet te reserveren! Deze avond voor iedere concertgast een lente-deal: het thema-album “Helene Neijmeijer” voor slechts €10,00!

Binnenlopen (Weth. Robaardstraat 75, Hoogeveen) kan al vanaf 19.30 uur, koffie/thee/sapje staan klaar . . . Het concert start om 20.00 uur. In de pauze en na afloop is er koffie, thee, sapje en proeverijtjes, zoals heerlijke lekkernijen uit de Aziatische keuken van Asih Poort!
De entree is € 17,50 ALL in. Kijk voor meer informatie/ reserveren op www.heleneneijmeijer.nl of bel 0528 – 26 12 14.

Wil je Helene haar muzikale activiteiten volgen, bezoek dan haar site of geef je op voor de gratis digitale “MuziflitZ”. Stuur hiervoor een mailtje naar heleneneijmeijer@home.nl

Geef een reactie