Muziek

Helene Neijmeijer verzorgde een Fantastisch Lenteconcert.

Door Z. Buursma. Hoogeveen – Afgelopen zaterdag was de huiskamer van Helene Neijmeijer het toneel van haar Lenteconcert.

Deze keer stond de muzikale avond in het teken van “The Musical Experience”, waarbij Helene vocaal fantastisch werd bijgestaan door de talentvolle Ebba. Naast de prachtige luisterliedjes, waren er ook verrassende up-tempo nummers en bekende musicalsongs, met hier en daar een vleugje rock en country. Het bijzonder enthousiaste publiek kreeg veel ruimte om actief mee te doen, daarmee kreeg de avond een interactief tintje.

“De kracht van Helene is dat ze, naast haar heel goede stem, vooral authentiek is. Ze geeft veel van zichzelf, door haar persoonlijke ervaringen en emoties, in de muziek. Helene durft zich op het podium kwetsbaar op te stellen, wat maakt dat ze mensen zo goed weet te raken”.

Iedereen kan terugkijken op een sfeervolle, gastvrije avond met ook een stukje theater, een avond met een lach en een traan. Binnenkort een kleine impressie van het Lenteconcert. Het volgende Huiskamerconcert staat al weer gepland op 24 september. Meer weten ? Zie meer

Geef een reactie