Hoogeveen – Zaterdag is de officieuze aftrap van het voetbalseizoen. Dan staat voor de vierde keer de AH Offerein Bokaal op het programma.Erwin Breukelman (HZVV) en Henri Offerein

Met name de laatste twee edities waren een groot succes en het door v.v. Hoogeveen en HZVV georganiseerde toernooi heeft dan ook een vaste plaats op de voetbalkalender verworven. Sponsor Henri Offerein is trots op hetgeen er is bereikt.

‘Ik vind het een fantastisch initiatief en de organisatie laat zien dat met tot veel in staat is. Als ik zie hoeveel toeschouwers de afgelopen twee jaar het toernooi bezochten, dan mag duidelijk zijn dat het enorm leeft’, vertelt Henri Offerein. ‘Zelf ben ik ook iemand die van uitdagingen houdt. De ene ondernemer is sterk op financieel gebied en dan ander moet het hebben van creativiteit. Op dat laatste vlak liggen duidelijk mijn kwaliteiten. Als ik een goed idee of een actie heb, wil ik die ook meteen uitvoeren. Het geeft je dan een geweldig gevoel als iets een succes wordt. Ik herken dat ook bij de organisatie van de AH Offerein Bokaal en ik verbind daar dan ook graag mijn naam aan als sponsor. Dat laatste doe ik niet omdat ik zo graag met mijn naam in de publiciteit kom, maar omdat ik het gewoon een fantastisch toernooi vind.’

Offerein heeft zijn winkels afgelopen jaren om moeten bouwen van C1000 naar AH. Daarnaast bouwde hij de oude discotheek Hollywood om tot schnitzelparadijs. ‘We hebben de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Toen ik in Zuidwolde begon had ik 50 personeelsleden. Nu zijn dat er in Hoogeveen bij mijn twee supermarkten en het restaurant samen al 220. De aansturing is voor mij dan ook wel enorm veranderd en ik ben dan ook wat minder op de werkvloer te zien’, aldus Offerein, die al weer nieuwe plannen heeft. ‘Heel veel mensen hebben ideeën maar doen er niets mee. Zo zit ik niet elkaar zoals ik al eerder aangaf. Als bij mij iets begint te borrelen, dan moet ik er iets mee. Momenteel is dat ook weer het geval. In januari ga ik weer iets nieuws beginnen. Over de details kan ik echter nu nog niets zeggen.’

Programma
Zaterdag 8 augustus speelt Hoogeveen zaterdag om 17.00 uur tegen De Weide en Hoogeveen zondag om 19.00 uur tegen Noordscheschut. Deze wedstrijden worden gespeeld bij Hoogeveen. Bij HZVV strijden Germanicus en Tiendeveen om 17.00 uur tegen elkaar, waarna vervolgens de confrontatie tussen HZVV en Ruinen plaatsvindt. Bovengenoemde wedstrijden zijn het resultaat van een loting die eerder is verricht.
De winnaars van de duels spelen op woensdag 12 augustus tegen elkaar. Dit geldt ook voor de verliezers. Na afloop van de eerste ronde zal er om 21.30 uur in de kantine van v.v. Hoogeveen worden geloot. Zaterdag 15 augustus volgt dan de grote ontknoping. Eerst wordt er afgetrapt voor de duels om de 7e en 8e plaats en de 5e en 6e plaats, waarna om 19.00 uur de grote finale en de strijd om de 3e en 4e plaats worden afgewerkt. De wedstrijden worden gespeeld op de hoofdvelden van de organiserende verenigingen.
Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden op www.vvhoogeveen.nl en www.hzvv.nl.
Onderschrift foto: Erwin Breukelman overhandigt namens HZVV, de winnaar van de vorige editie, de Offerein Bokaal aan sponsor Henri Offerein. Foto Gerjo Stegeman (vrij van copyrights).

VV Hoogeveen TV – AH Offerein Bokaal – interview Henri Offerein

Voor de vierde keer organiseren v.v. Hoogeveen en HZVV het toernooi om de AH Offerein Bokaal. Het toernooi is een schot in de roos gebleken en trekt ieder jaar veel voetballiefhebbers. De organisatie is dan ook ambitieus. Iets wat ook geldt voor de naamgever van het toernooi. VV Hoogeveen TV sprak hierover met Henri Offerein.

Door Henk Boer

Geef een reactie