Pesse – Op 24 mei 2018 gaat het weer gebeuren het 11e GigaG Festival in de feesttent in Pesse. Jannes, Alti, Rene Karst, Stef Ekkel, Alpenzusjes en de Dikdakkers treden deze avond op! De presentatie op deze avond is wederom in handen van William Bossong.

Vanaf 18.30 uur zal het dweilorkest De knolleplokkers de gasten ontvangen met een vrolijke noot. Iedereen kan met dit orkest mee zingen en dansend de tent betreden. Na de spetterende opening kan het GigaG feest beginnen! Het feest start om 19.30 uur tot ca 22.30 uur.

De feesttent
De grote feesttent staat in Pesse. Er is genoeg ruimte voor al onze bezoekers. Zo zal er een speciaal rolstoelen vak worden ingericht vooraan bij het podium. Ook speciale toilet voor voorzieningen zijn aanwezig. Er zijn diverse voorzieningen getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken.

Vrijwilligers
Door de jaren heen kunnen wij rekenen op een grote club enthousiaste vrijwilligers. Daar zijn wij als organisatie enorm blij mee!! Dit fantastieke team zorgt ervoor dat al onze bezoekers een onvergetelijke avond te hebben. Van hulp bij het parkeren tot gratis gaderobe, aan alles is gedacht!

Kaartverkoop
De kaarten zijn te bestellen via de internetsite www.gigagfestival.nl. We hebben al gezien dat er al heel wat kaarten verkocht zijn. Online zijn de kaarten € 10,- en aan de kassa € 12,-. Voor alle informatie zie onze website: www.gigagfestival.nl

Ook wordt de organisatie gesteund door een groot aantal bedrijven en instellingen die een vele manieren een bijdrage leveren om het GigaG festival mogelijk te maken. Zonder die steun zouden het niet haalbaar zijn dit prachtige festival te organiseren. De organisatie: Stichting Activiteiten voor Jongeren met en Beperking. Zijn er nog vragen, bel ons dan even!

Aliene Haar Tel:06-515 608 83
Annette Bols: Tel: 06-361 462 83
Else Tepper Tel: 06-101 72 608

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

%d bloggers liken dit: