PESSE – De voorbereidingen van het GigaGfestival in Pesse liggen op koers. Het festival wordt gehouden op woensdag 25 mei 2022 in de grote feesttent aan de H. Reinderseweg 5 te Pesse. TOK producties heeft voor een prachtige line-up gezorgd.
Vanaf 18.30 uur worden de bezoekers verwelkomd door de Altiband uit Meppel om de stemming erin te brengen. Henk Harders zal de aftrap van de avond doen, gevolgd door Belinda Kinnaer. De Dikdakkers en Lucas en Gea zullen de tent verder op de kop zetten. René Karst en OG3NE zullen het feest daarna voortzetten. De afsluiting van de avond wordt door Jannes verzorgd. Anton Geerts zal de presentatie voor zijn rekening nemen. Het feest begint om 19.30 uur en zal rond 22.30 uur afgelopen zijn.

Voorzieningen
De feesttent is speciaal ingericht voor mensen met een beperking. Er is een rolstoelvak vooraan bij het podium en aan alle andere voorzieningen die nodig zijn is gedacht. Direct naast de tent is voldoende parkeergelegenheid voor (taxi) busjes en personenauto’s.

De voorverkoop loopt inmiddels volop. Via de website www.gigagfestival.nl zijn kaarten te kopen. De kaarten kosten online € 10,-. Ook zijn aan de kassa kaarten beschikbaar. Een kaart kost aan de kassa € 12,-. Op de website is verder alle informatie te vinden over dit bijzondere festival dat voor de 13e keer wordt georganiseerd door de Stichting Activiteiten Jongeren met een Beperking.

Onvergetelijk
Ruim 50 vrijwilligers zullen deze avond in touw zijn om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Van parkeerhulpen tot begeleiding bij het in- en uitstappen en de mensen naar hun plaats brengen. Tijdens deze avond zijn deze groep vrijwilligers beschikbaar voor hulp en ondersteuning om een onvergetelijk feest te maken.

De organisatie wordt gesteund door een groot aantal bedrijven en instellingen die op vele manieren een bijdrage leveren om het GigaGfestival mogelijk te maken. Zonder die steun zou het niet haalbaar zijn dit festival te organiseren.

Via de website www.gigagfestival.nl, Instagram en Facebook is alle informatie te vinden.
Voor nader informatie kan u altijd Bert Otten bellen. 0654900413

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: