Ingezonden bericht,
Hoogeveen – Op zaterdag 27 februari is het eindelijk zover. Dan opent kringloopwarenhuis Het Goed Hoogeveen op een geheel nieuwe locatie: Kanaalweg 2. Als goede relatie nodigen we u van harte uit om onze gloednieuwe winkel te komen bekijken.

het-goed-logo

De feestelijke opening start om 10.00 uur en wordt verzorgd door dhr. J. Steenbergen, de wethouder van milieu. De hele dag organiseren we gezellige en leuke activiteiten.

Wij vinden ons nieuwe onderkomen aan Kanaalweg 2 in alle opzichten een verbetering. Zo ligt de winkel dichterbij het stadscentrum en is er een mooie, verzorgde parkeerplaats.

De algehele uitstraling van onze nieuwe winkel is eigentijds, Fris en helemaal van nu. De indeling sluit aan bij wat je in een warenhuis kunt verwachten. Het is overzichtelijk, maar ook verrassend en sfeervol. Uiteraard blijft onze nieuwe winkel ook vertrouwd. Zo hebben we nog steeds een gezellig lunch café met verse koffie en lekkere broodjes. En ontvangen onze vertrouwde medewerkers iedereen met open armen. Ook zij zijn harstikke trots op hun nieuwe werkplek.

We kunnen nog heel veel vertellen over onze nieuwe winkel aan de Kanaalweg 2, maar volgens ons is het veel leuker om het zelf te ervaren. U bent van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn.

Hartelijke groet,

Heidi Pronk,
Bedrijfsleider Het Goed Noord-Nederland

Lydia Rietveld,
Filiaalleider Het Goed Hoogeveen

Door Henk Boer

Geef een reactie