HOLLANDSCHEVELD – Het Hart van Hollandscheveld wat voorheen ‘Het Jeugdcentrum’ was. Is in zijn geheel vernieuwd en gemoderniseerd tot wat het nu is. De gehele geluidsinstallatie inclusief de beamer, zijn vernieuwd. De grote zaal en de hal zijn geverfd, De keuken is in zijn geheel voor zien van nieuwe apparatuur. En nu is het weer tijd voor evenementen.

Vrijdag 1 april (geen grap) is er een voorjaarsbingo. Totaal 12 ronden inclusief super- en mega ronde. Aanvang 20.00, zaal open vanaf 19.00. Zeker zijn van een plekje? Reserveren kan via de facebookpagina of via de website.

Vrijdag 22 april is er een ladiesnight aan winkelcentrum Het Hoekje, waar de middenstand acties hebben die de moete waard zijn. Kom gerust kijken, er zijn diverse spullen te koop en haren kunnen gevlochten worden, en er is een workshop en natuurlijk staat de koffie klaar van 18 – 21 uur.

Woensdag 27 april (koningsdag) De toneelvereniging Door Vriendschap Verbonden(DVV) uit Hollandscheveld speelt het stuk “De binder van het darp” Albert Jan Haan, ze hebt een boer’n bedrief. Op een dag valt Jan inde binder. Een olde oogstmachien vanaf dat moment zul het in huuze Schrik heel aans weezn dan as Albert e’went was. Kaarten inclusief 1 consumptie zijn 10 euro, dit kan aan de zaal of reserveren via de facebookpagina of website. Zaal open om 19 uur en aanvang 19.45

Vrijdag 29 april Is er een muziekavond voor mensen met een beperking. Met medewerking van gezelligheidskoor de Pelikaan uit Hoogeveen. Zaal open 19.30 en start om 20 uur tot 22 uur. Entree 3 euro en begeleiders gratis.

Adres Het Hoekje 51 7913BB Hollandscheveld.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: