ELIM – Na 45 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben en na 38 jaar op obs Vogelvlucht neemt juf Louise vandaag afscheid van obs Vogelvlucht. In 1982 startte ze haar carrière op obs Vogelvlucht. In het begin gaf ze daar les aan de kleuters, daarna zette haar carrière voort als directeur.

Om 09.00 uur werd ze met een kleurige en fleurige haag ontvangen door de leerlingen. Van iedere leerling ontving ze een bloem, zodat er een mooie kleurrijke bos bloemen ontstond. Deze kleurrijke bos kan in een mooie vaas met alle namen van de leerlingen erop. Deze heeft ze ook gekregen.

Na dit warme en fleurige welkom ging juf Louise op bezoek in alle klassen. In elke klas mocht ze voor een laatste keer lesgeven. In groep 7-8 heeft ze een les beeldend tekenen gegeven. Daarna is ze door gegaan naar groep 1-2. Met deze groep heeft ze een prachtig vlechtwerk gemaakt. In groep 3-4 mocht juf Louise samen met de kinderen een verhaal schrijven. En in groep 5-6 heeft ze met de kinderen een mindmap gemaakt. Na een volgeplande ochtend heeft ze met de kinderen gepicknickt met patat.

Juf Louise heeft vandaag niet alleen afscheid genomen van de leerlingen, maar ook van de ouders van obs Vogelvlucht. Aan het einde van de middag was er gelegenheid voor de ouders om afscheid te nemen van juf Louise onder het genot van een drankje.

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: