Hoogeveen – Iets kapot en door uzelf niet te repareren? Dan is er voor u op zaterdag 26 november van 11 tot half 4 weer een Repair Café in kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

160730-rc_12

De vrijwilligers van het Repair Café helpen u graag met uw kapotte producten zoals schemerlampen, weerstations, naaimachines, strijkijzers, broodroosters, bloesjes, warmhoudplaatjes, tapijtreinigers, haakse slijptollen, broeken en boormachines. Wilt u niet meer dan twee – schone – dingen meenemen? Namens Ge, Janny, Rieneke en Riet het verzoek om de gewenste lengte al af te spelden of het aantal in te korten cm aan te geven als u hulp nodig heeft om bijv. een lange broek korter te maken of een oude rits thuis al te verwijderen als u niet zelf een nieuwe rits in kunt zetten.

Van 2 tot half 4 is ook er een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software. Neem s.v.p. gebruikersnamen en wachtwoorden van bijvoorbeeld. uw e-mail of mobiel mee voor het geval dat nodig mocht zijn. Monitoren laten repareren kan helaas niet.

Als u na afloop tevreden bent dan ontvangt Repair Café Hoogeveen graag uw vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap.

I.v.m. het vertrek van een van de vrijwilligers is Repair Café Hoogeveen op zoek naar een vrijwilliger met veel elektronicakennis en -ervaring om klanten met elektrische huishoudelijke apparaten, elektrisch gereedschap, cd-spelers, videorecorders, platenspelers etc. nog beter van dienst te kunnen zijn. Heeft u interesse, neem dan s.v.p. contact op met Henk Schoenmaker van Repair Café Hoogeveen via info@repaircafe-hoogeveen.nl.of kom eens langs bij het Repair Café op de laatste zaterdag van de maand om een indruk te krijgen en kennis te maken.

Vanwege de feestdagen is er geen Repair Café in december, maar in 2017 staat Repair Café Hoogeveen weer elke laatste zaterdag van de maand van 11 tot 15.30 uur voor u klaar.

Door Henk Boer

Geef een reactie