Hoogeveen – Grand Café Het Postkantoor houdt op zaterdag 2 september van 10.00 uur tot 16.00 uur in samenwerking met volleybalvereniging Olhaco een spectaculair beachvolleybaltoernooi in de open lucht. Het Van Echtenplein wordt omgetoverd in tropische sferen en Hoogeveen kent voor een dag een heus strand.

Het volleybaltoernooi staat open voor mixed-teams en biedt voor bedrijven en recreatieve sporters een aantrekkelijk toernooi op het unieke Hoogeveense strand. Belangstellenden kunnen zich opgeven via de website www.grandcafehetpostkantoor.eu.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van Hoogeveen dat er in de open lucht een beachvolleybaltoernooi wordt gehouden. Na afloop van het unieke toernooi kunnen de deelnemers genieten van een gratis barbecue. Het van Echtenplein verandert voor een dag in een tropisch strand met toepasselijke muziek en activiteiten voor jong en oud. De inschrijving is inmiddels gestart en de organisatie hoopt op een grote deelname en de intentie is om van het toernooi een jaarlijks terugkerend evenement te maken.
Het toernooi is bestemd voor mixed-teams, die bestaan uit vier personen en maximaal twee wisselspelers. Er moeten minstens twee dames in het veld staan, maar dat mogen er ook meer zijn. Afhankelijk van het aantal ingeschreven teams worden er twee of drie beachvolleybalvelden voor het terras van Het Postkantoor aangelegd. De Gemeente Hoogeveen was zeer enthousiast over het bijzondere initiatief en verleent met plezier haar medewerking.
Het idee ontstond nadat het personeel van Het Postkantoor had deelgenomen aan het beachvolleybaltoernooi aan het Ermerstrand. ‘Ja, dat is ons erg goed gevallen’, zegt supervisor Danny Kuijpers. ‘We vonden dat ook in Hoogeveen een soortgelijke sportieve happening mogelijk zou kunnen zijn. We hebben toen contact gezocht met volleybalvereniging Olhaco en zij wilden graag meewerken. Zij hebben veel ervaring met de organisatie van een dergelijk volleybaltoernooi. We zijn heel blij met hun steun. Het zou geweldig zijn als er minstens dertig teams meedoen. We hopen dat het een fantastisch beachvolleybalfeest wordt’.
Inschrijven via www.grandcafehetpostkantoor.eu

Geef een reactie