HOOGEVEEN – Iets kapot en door uzelf niet te repareren? Dan is er voor u op zaterdag 24 februari van 11 tot half 4 weer een Repair Café bij kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

Foto: Het Repair Café

De vrijwilligers van het Repair Café proberen, zoals elke laatste zaterdag van de maand, samen met u de meest uiteenlopende kapotte dingen zoals schemerlampen, weerstations, naaimachines, kleding, strijkijzers, broodroosters, warmhoudplaatjes, stofzuigers, haakse slijptollen en boormachines te repareren.

We willen graag proberen te voorkomen dat klanten erg lang moeten wachten voor ze aan de beurt zijn. Daarom kunt u één – schoon – product ter reparatie meenemen. Heeft u daarna nog iets dat u graag gerepareerd wilt hebben, dan kunt u zich opnieuw melden bij één van de gastvrouwen.

Er is van 2 tot half 4 een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software. Neem s.v.p. gebruikersnamen en wachtwoorden van bijv. uw e-mail of mobiel mee voor het geval dat nodig mocht zijn. Monitoren laten repareren kan helaas niet.

Bent u na afloop tevreden……? Dan ontvangt Repair Café Hoogeveen graag een vrijwillige bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap.

%d bloggers liken dit: