Hoogeveen – Mijn dochter Suzanne met beperkingen, (verstandelijk en licht motorisch) . Werd twee jaar geleden aangestoken door haar moeder Afra, om te gaan hardlopen voor de Cascaderun.laaste-cascade-testloop-2015 (41)-1

Ze riep hier bij de hulp van haar sporttrainer Niels in. Van sportschool Basic Fit in Hoogeveen, Niels vond dat ze wel talent had. Haar sport vriendin Ingrid was direct gemotiveerd, om haar als Haas te begeleiden. Met als doel de Cascaderun 2014 uit te lopen.

Helaas!! er kwam een kink in de kabel. Moeder Afra was er inmiddels wel klaar voor, om de Cascaderun van 2014 te lopen. Maar bij Suzanne lukte dit niet zo goed totdat haar vriendin uit de sportschool (Ingrid) samen met haar ging lopen/trainen. En toen ging het een stuk beter, en is het dit jaar wel gelukt om de afstand te volbrengen.

laaste-cascade-testloop-2015 (38)-1

Afgelopen zondag hadden de dames hun laatste Testloop uitgelopen, in ruim een een uur! Totaal kapot maar voldaan. En met een flinke dosis respect van velen. Kwamen Suzanne met Ingrid en haar moeder over de finish.

De trotse vader Rinus.

Door Henk Boer

Geef een reactie