Elim – 2 december was het voor veel senioren een gezellig samenzijn in het Eethuus in Elim. EVA de ouderenstichting van Elim, voluit Elim Vitaal en Actief organiseert jaarlijks een ‘Pietenfeest’ zo ergens rond de Sinterklaasviering. Het doel is ‘samen’eten met daarnaast leuke activiteiten.

Na het eten en luisteren naar Sinterklaasliedjes werd er een grote doos met cadeautjes binnengereden. Al snel zagen de aanwezigen de cadeautjes bewegen… Wat kwam er uit de verpakking? Twee echte zwartepieten met een hoog entertainment gehalte. Er werd een verloting gedaan en er werd bingo gespeeld.

De aanwezige senioren hebben genoten. Dit jaarlijkse evenement is mede mogelijk gemaakt door Plus Huisman, Slagerij Lunenborg, Huan loempia’s, Fysiotherapie Polman, Het Elims Eeethuus, Hoveniersbedrijf Tim Hoogeveen, Oriflame Lianne Benjamins, Gerard en Jannie Pennink en Hilda Kerstdeco.

Zonder de inzet van de EVA-Vrijwilligers en de zwartepieten Erna en Mariet was dit evenement niet mogelijk geweest. De aanwezigen worden bedankt voor de gezelligheid en alle anderen voor hun toonloze inzet. Het was weer een fantastisch feest.

Door Henk Boer

Geef een reactie