NOORDSCHESCHUT – In een onderling duel bepaalden zaterdagmorgen 18 mei vv Noordscheschut MO17-1 en HH’97 MO17-1 wie er kampioen zou worden in hun klasse. HH’97 MO17-1 was als koploper in het voordeel, want zij hadden aan 1 punt genoeg om zich voor de derde maal in vier seizoenen tot kampioen te kronen. Tevens was vv Noordscheschut er in 10 onderlinge duels nog nooit in geslaagd te winnen van HH’97, slechts 1 gelijk spel in de beker moest de koploper toestaan in de onderlinge duels.

HH’97 liet vanaf minuut 1 blijken dat ze maar met een doel naar Noordscheschut was gekomen en dat was de winst. Daarmee zouden ze ook gelijk het kampioenschap veiligstellen. Uiteindelijk stond er naar 80 minuten voetballen een 0-6 uitslag op het scorebord en daarmee verzekerde HH’97 MO17-1 zich van hun derde kampioenschap.

Wederom moest vv Noordscheschut MO17-1 genoegen nemen met een tweede plek op de ranglijst. Tijdens de wedstrijd kregen Kaili Su, Marion Nijeveen, Indy Strijker en Lindsay Baterink een publiekswissel, omdat zij het team gaan verlaten.
Ook trainer/leiders Henry Strijker en Wout Smit stoppen er naar vier seizoenen mee en dragen dit geweldige team met vertrouwen over aan hun opvolgers.

Uiteindelijk werd er slechts 1 maal verloren in deze competitie en scoorden de meiden van HH’97 MO17-1 er listig op los. Maar liefst 52 treffers in 10 wedstrijden en ze kregen er slecht 6 tegen. Al met al dus een terechte kampioen.

Geef een reactie