Hoogeveen – Eens zin in wat anders op zondag en hou je van wijn, lekker eten en ben je nieuwsgierig naar de historie van Hoogeveen?

Meld je dan aan voor de historische wijn spijs wandeling door het centrum van Hoogeveen. Dan ga je vast en zeker een leuke en culinaire zondag tegemoet!

Grand Café het Huis met de Duivengaten, Wijnkoperij Bulthuis en historicus Albert Metselaar slaan de handen in één. Op zondag 19 november organiseren wij samen een “historische wijn spijs wandeling” door het centrum van Hoogeveen. Onder de begeleiding van Albert Metselaar wordt in het centrum van Hoogeveen een wandeling gemaakt. Onderweg verteld de heer Metselaar de culinaire geheimen van het verleden van deze zuid Drentse plaats.

Omdat je van al deze informatie en lichaamsbeweging ook wel dorst of zin in iets lekkers krijgt verzorgen Grand Café het Huis met de Duivengaten en Wijnkoperij Bulthuis een hapje en een drankje onderweg. Daarna zal de wandeling worden afgesloten met een 4 gangendiner met bijpassende wijnen en koffie na.

Dus trek je agenda maar te voorschijn! Regel een oppas en bel je vrienden, het is tijd voor het leukste culinaire uitje op zondag!

De “historische wijn spijs wandeling” is een goede manier om Hoogeveen te ontdekken of beter te leren kennen.

Hoe werkt het precies?
Natuurlijk moet je om te beginnen je plekje reserveren voor de “historische wijn spijs wandeling”. Je kunt dan meteen ook doorgeven of je vegetarisch bent of bepaalde allergieën hebt.

Op zondag 19 november 2017 starten we om 15:00 uur bij Grand Café Huis met de Duivengaten (Alteveerstraat 1 te Hoogeveen) en maken we een wandeling van circa 1 uur door het centrum van Hoogeveen. Onderweg zullen we een amuse en bijpassende wijn serveren die aansluiten op het verhaal van Albert.

Rond 16:00 uur zijn we weer terug bij het Huis met de Duivengaten en start het 4-gangendiner met bijpassende wijnen. Ook de gerechten en bijpassende wijnen zijn een verwijzingen naar het oude Hoogeveen.

Ben je ook benieuwd naar de culinaire geheimen van Hoogeveen, de gerechten van Grand Café het Huis met de Duivengaten en de bijpassende wijnen van Wijnkoperij Bulthuis? Meld je dan aan voor de “historische wijn spijs wandeling”.

Datum: 19 november 2017
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Grand Café Huis met de Duivengaten
(Alteveerstraat 1 te Hoogeveen)
Kosten: 57,50 euro p.p.

Geef een reactie