HOOGEVEEN – Er is de afgelopen maanden veel over Hoogeveen te doen geweest, helaas het meest in negatieve zin. Eerst werd Gemeente Belangen de Zwarte Piet toegespeeld, maar nu het stof wat aan het dalen is komt de CDA na boven als de grote boosdoener.

Het team van Koopman op pad ging de hoofdstraat in om de Hoogeveners eens te vragen wat ze van hun Hoogeveen vinden. De plaats Hoogeveen komt er nog wel behoorlijk van af, maar de politiek heeft het er niet best afgebracht. Het vertrouwen in de politiek heeft grote deuk opgelopen. Hoe ga je dat herstellen?

Zeker niet nu alles er weer op wijst dat de burgers de rekening van dit verkeerde beleid weer gaan betalen. Volgende week is Koopman op pad in gesprek met Jan Doldersum van Café De Casteleyn en de week daarop is er een gesprek met Gerard Booij die ons zal bijpraten over zijn overtuiging dat een groot deel van de Hoogeveense politiek, inclusief onze burgemeester corrupt zijn. Er zijn woorden gebruikt als dief en leugenaars. Echt schrikwekkend. Als dat waar is, en daar lijkt het serieus op, dan zal dat mogelijk nog heel stof doen opwaaien. Blijf dus kijken, want Koopman op pad, biedt een podium aan iedereen die een goed verhaal heeft. Het liefst zouden wij alleen positief nieuws brengen, maar daar boven verheven is “waarheidsvinding”.

Geef een reactie