Evenementen

Hollands Festijn Hoogeveen met veel bekende Hollandse artiesten

NOORDSCHESCHUT – Een grote feesttent, een toplocatie en gezelligheid. Dat zijn de ingrediënten van Hollands Festijn Hoogeveen. Dit piratenfeest met de locatie bijna op de grens van Drenthe en Overijssel is het piratenfeest van 2018 dat je niet mag missen. De artiesten gaan met hun bekende hits en geweldige sfeer creëren en de tent op z’n kop zetten. Ben je een liefhebber van piratenmuziek dan mag je dit feest zeker niet missen op 15 september.

Ook de Kisjeskearls zijn erbij tijdens het Hollands Festijn Hoogeveen! De Kisjeskearls weten op treffende wijze de sound en de energie uit de 40-jarige historie van NORMAAL neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar met name door het betere onbekendere (!) werk van NORMAAL. Een avond met De Kisjeskearls is een avond olderwets Høken, Brekken en Angoan.

Het programma luidt als volgt: – Tent open om 19.00 – Muziek inloop dj – Belinda Kinnaer – Henk Bernard – Harten 10 – Jannes – Poar Neem’n – Kisjeskearls – René Karst – René Karst en Stef Ekkel – Stef Ekkel – Ancora Locatie: Grote feesttent met ruime parkeergelegenheid aan de Europaweg 29 te Noordscheschut. De voorverkoopadressen zijn: Bart patat Dr. Anton Philipsstraat 46 7903 AM Hoogeveen Green Planet Bultinge 2 7933 TZ Pesse Café de Nachtwacht Hoofdstraat 64 7901 JS Hoogeveen.
Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

Geef een reactie