HOLLANDSCHEVELD – Dit jaar wordt de Wandel4daagse in Hollandscheveld georganiseerd in de week van de Wandel4daagse, namelijk maandag 20 t/m donderdag 23 mei 2019. Het is alweer de 40 ste editie van de Avondvierdaagse te Hollandscheveld. De organisatie heeft weer prachtige routes van 5 en 10 kilometer uitgezet in de bos- en natuurrijke omgeving van Hollandscheveld. Ook is er een rolstoelroute (5 kilometer).

Zowel de individuele wandelaars als groepen, bijvoorbeeld. leerlingen van de basisscholen kunnen zich aanmelden. Het is niet verplicht om alle avonden te wandelen, u bepaalt zelf hoeveel dagen u mee wilt doen. Dit sportieve evenement voor jong en oud wordt gesponsord door PLUS Cappendijck Hollandscheveld die zorgt voor (gezonde) verrassingen tijdens de route.

De start is elke avond vanaf 18.15 uur, inschrijven kan op maandag 20 mei vanaf 18.00 uur in de speeltuin aan de Brummelstraat Op de laatste avond worden de wandelaars met muziek binnen gehaald en om het wandelen extra feestelijk af te sluiten wordt iedereen uitgenodigd om die avond verkleed mee te wandelen.

Geef een reactie