HOOGEVEEN – Er zijn al heel wat foto’s en filmflitsen de revue gepasseerd en er is veel over geschreven in alle media. In alle bescheidenheid denkt het team van Koopman het meest uitgebreide videoverslag te hebben over het bezoek aan het centrum van Hoogeveen. De redactie van Koopman op pad deelt vandaag deze aflevering met alle liefhebbers van ons Koningshuis en hopen dat jullie er van genieten.

Voor veel mensen, vooral ouderen, die niet zo thuis zijn in de sociaalmedia, was het zoeken van de wekelijkse afleveringen van deze inmiddels populaire videorubriek moeilijk. De site (www.koopmanoppad.nl) was al een poosje in aanbouw, maar is deze week voltooid. Het “team Koopman” is Aalders ICT Hoogeveen (www.aaldersict.nl) daar dankbaar voor.

Wekelijks staat de nieuwste aflevering boven aan de website en zijn alle eerdere afleveringen terug te zien via deze site. Heeft u tips of suggesties voor leuke onderwerpen, kunt u ons dit melden via het contactformulier van de nieuwe “Koopman op pad” site. De wekelijkse afleveringen blijven ook te bekijken via de facebookpagina, de Elimsite, De Hoogevener en Regionieuws Hoogeveen.

Door Henk Boer

Geef een reactie