HOOGEVEEN – Na het succes van eerdere avonden, gaan Rob Klooster & Gerjo Stegeman vrijdag 26 maart via Hoogeveen TV nog één keer live met een gezellige familieavond. Net als op 19 februari is er vanaf 20.00 uur weer een avondvullend programma met een Online Bingo, een Rad van Avontuur en een gratis Kahoot Quiz. Daarnaast veel gezellige muziek en andere verrassingen. De avond is voor iedereen die van gezelligheid en een spelletje houdt, dus ook voor niet-leden.

De prijzen liegen er ook vrijdag 26 maart weer niet om en hebben een totale waarde van €2500,-. Er is de afgelopen weken op de achtergrond dan ook keihard gewerkt aan een prachtig en divers prijzenpakket (van kledingbonnen t.w.v. 100 euro en waard cheques tot elektronische apparatuur en gereedschap). Zo is de hoofdprijs bij het Rad van Avontuur opnieuw een iPhone12! Voor de bingo hebben we onder andere een Samsung T510 Galaxy tablet en een HEOS Multiroom luidspreker t.w.v. €300,- in de aanbieding. Ook de overige prijzen komen qua waarde ver boven het inschrijfgeld. en worden nog uitgebreid. Daarnaast kan men ook nog deelnemen aan een gratis quiz.

“We bieden weer verschillende opties aan. Zo kun je voor het Rad van Avontuur meerdere nummers aanschaffen. Hetzelfde geldt voor de bingokaarten. Ook kun je een pakket (bingo en Rad van Avontuur) aanschaffen waardoor je €5,- bespaart. Zowel bij de bingo als het Rad van Avontuur spelen we vier rondes”, vertelt Rob Klooster.

Inschrijven kan via de site van VV Hoogeveen of klik hier: en online kijken via het YouTubekanaal

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: