HOOGEVEEN – Ondanks dat er nog steeds niet wordt gevoetbald, blijft Hoogeveen TV zeer actief. Na een pauze in januari staan er de komende periode weer diverse activiteiten op het programma. Zo organiseert men aanstaande vrijdag 19 februari weer een online bingo en een Rad van Avontuur waar iedereen aan mee kan doen.

“We hadden natuurlijk gehoopt dat we weer activiteiten konden organiseren in onze kantine. Nu dat niet het geval is, hebben we toch maar besloten om een vervolg te geven aan de online activiteiten”, vertelt Rob Klooster die de activiteiten samen met Gerjo Stegeman organiseert. “Het is ook mooi om te zien dat de sponsoren nog steeds fantastische prijzen willen aanbieden. Zo heeft Business IT Rent weer voor de hoofdprijs gezorgd middels een iPhone12. In totaal hebben we een prijzenpakket van zo’n 2500 euro. Dat zal overigens ook 26 maart het geval zijn als we dezelfde activiteit nogmaals organiseren.”


De animo is groot. “Er zijn al veel aanmelden binnen en niet alleen uit Hoogeveen. Zo hebben we ook deelnemers uit bijvoorbeeld Hardenberg, Emmen en Dedemsvaart. De activiteit is dan ook zeker niet alleen bedoeld voor leden. We willen een zo breed mogelijk publiek vermaken. Het is een echte familieavond met ook gezellige, Nederlandstalige muziek. Als bonus hebben we deze keer tevens een Kahoot quiz samengesteld met diverse algemene vragen. Opgeven kan nog t/m woensdagavond via onze website www.vvhoogeveen.nl.”

Andere activiteiten
5 februari werd er een succesvolle Voetbalquiz gehouden. De opbrengst wordt in z’n geheel besteed aan een activiteit voor zorgcentrum Weidesteyn. “Dat gaat zondag 21 februari gebeuren. Samen met Eetcafé De Beurs verzorgen we dan een snertmaaltijd voor alle bewoners”, vertelt Gerjo Stegeman, die verder stilstaat bij een aantal andere activiteiten. “Vrijdag 12 maart organiseren we samen met andere verenigingen een grote Voetbalquiz. Deelnemers betalen hiervoor 10 euro. Een bedrag dat geheel naar de favoriete club van de deelnemer gaat. Verder organiseren Raimon Benjamins en Marco Santing op zaterdag 6 maart een Discovery Tour. Het is een echte gezinsactiviteit. Elk gezin gaat met de auto op pad. Ze krijgen een envelop mee met daarin opdrachten en hoeveel punten ze per opdracht kunnen verdienen. Het bewijs dat de opdracht is uitgevoerd moet vervolgens per WhatsApp worden verstuurd. Deelnemers krijgen de nodige versnaperingen en een kortingsbon van een restaurant uit Hoogeveen.”

Stappen voor de blauwen
Een ander actie is ‘Stappen voor de blauwen’. ‘Juan Navarro is 1 februari begonnen aan een tocht van 250 kilometer. Dat doet hij in z’n eentje op de lopende band of gewoon in de buitenlucht. De wandeltocht voor het goede doel duurt 50 dagen. Per dag loopt hij dus 5 kilometer. De tocht is dagelijks middels een livevlog te volgen via de facebookpagina van Hoogeveen. Juan heeft inmiddels al behoorlijk wat sponsoren achter zich weten te krijgen.”

Bijgevoegde foto van Rob Klooster en Gerjo Stegeman mag vrij worden gebruikt (Foto: Carlo van der Weij).

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: