HOOGEVEEN – Vandaag was het in en om Hoogeveen echt knallen met vuurwerk en carbid. Opgepaste afstand werden de ballen uit de melkpullen geknald. Zo ook in het Steenbergerpark in de weide waren enkele groepjes actief met het carbid schieten. Waar veel lol aan beleefd werd

Ook in het zuiderpark ging het er flink aan toe. Met hier en daar stiekem een vuurton. Op sommige plekken werd het oogluikend toegelaten dat er een vreugdevuur was. En dit werd ongemoeid gelaten omdat dit verder geen overlast veroorzaakte.
In Noordscheschut ging het aan de Coevorderstraatweg op privéterrein groots aan toe. Met iets lekkers en met veel gemoedelijkheid.

Bij de PLUS van Huisman in Elim was er een ware run op de oliebollen en appelflappen. Er gingen zo’n 400 over de toombank. Door dat een landelijke fabrikant van oliebollenmix, vergeten was om gist toe te voegen aan zijn mix. Waar door bij het bereiden van de oliebollen thuis, zo hard als stuiters werden. Dat was voor veel mensen toch de aanleiding, en de moeite om oliebollen haalden bij de Huisman PLUS.

Door Henk Boer

Geef een reactie