Hoogeveen – Na een weekje vrij wil Hoogeveen zaterdag het goede gevoel van de winst tegen SCN voortzetten. Thuis is SVV’56 uit Sibculo de tegenstander. De jacht op de prijzen krijgt daarmee een vervolg.

Hoogeveen ging met een goed gevoel de winterstop in en lijkt daar ook prima uit te zijn gekomen als gekeken wordt naar de eerste oefenwedstrijden en de wedstrijd tegen SCN. In Nieuwlande viel de eerste helft tegen, maar daarna was men duidelijk de betere. Losse van deze resultaten oogt de ploeg zeer fit en voor trainer Edward Sabandar valt er dan ook volop te kiezen. Hopelijk blijft dat zo tot het eind van het seizoen.

Promotie naar de derde klasse is nog steeds het doel. De titel lijkt momenteel nog ver weg en men zal zich voorlopig dan ook moeten richten op een periodetitel of de tweede plek achter de tot nu toe ongenaakbare koploper FDS. Wat dat betreft wacht er volgende week een fraai duel thuis tegen FDS.

Eerder dit seizoen kwam Hoogeveen in Sibculo niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De ploeg van trainer Jordan Abel zakte daarna echter ver weg en won bijna geen wedstrijd meer. Voor de winterstop ging het weer beter en werden NWVV, NKVV en SVBO-verslagen en hield men Sweel knap op een gelijkspel. Twee weken geleden werd Bruchterveld verslagen. Hierdoor is men opgeklommen naar de achtste plaats. De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur. Hoogeveen zondag speelt om 14.00 uur een oefenwedstrijd tegen Alcides.

Foto: Gerjo Stegeman

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Geef een reactie