Hoogeveen – Na het gelijkspel bij Bergum in de vorige wedstrijd is Hoogeveen nog steeds niet helemaal veilig. Natuurlijk moeten er dan hele vreemde dingen gebeuren, maar in het verleden hebben we al eens vaker meegemaakt dat niets onmogelijk is. Winst zondag in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Hoogezand is dan ook het enige wat telt om aan alle onzekerheid een eind te maken.Hoogeveen - TEVV - Rik de Lange

Reden tot klagen heeft het thuispubliek na de winterstop zeker nog niet. De wedstrijden die gespeeld zijn waren attractief en kenden vaak een spectaculair scoreverloop. Wat dat betreft heeft men zeker aan klantenbinding gedaan. Neemt niet weg dat het seizoen niet is verlopen zoals vooraf gehoopt. Er was duidelijk uitgesproken om voor de titel te gaan, maar daarvoor zijn de resultaten veel te wisselvallig geweest. Men is er dan ook niet in geslaagd een lange reeks overwinningen neer te zetten. Kortom, het is allemaal te wisselvallig. Gevolg is dat men zeer waarschijnlijk naast alle prijzen grijpt. Rest dan ook niets anders om het publiek in de laatste drie thuiswedstrijden te vermaken.
Tegenstander Hoogezand lijkt na één seizoen weer af te dalen naar de tweede klasse. De ploeg staat al bijna het hele jaar onderaan en kende alleen voor de winterstop een kleine opleving. Tot nu toe kwam men slechts drie keer tot winst en heeft men de meest gepasseerde defensie.

Op Tweede Paasdag troffen beide ploegen elkaar voor het laatst. Die confrontatie duurde echter slechts vijf minuten en betrof het restant van de eerder gestaakte wedstrijd. Iets wat beide ploegen een punt in mindering opleverde op de ranglijst. Iets waar men niet graag meer aan herinnert wil worden. Het duel eindigde uiteindelijk in 1-1.
In totaal troffen beide ploegen elkaar vier keer eerder in Hoogeveen. Twee keer werd er gewonnen en even zo vaak eindigde het duel onbeslist.

Wedstrijdsponsoren zijn: Benjamins Kindermode uit Slagharen, De Lekkernij uit Hoogeveen en Teun’s Vlees Service uit Hoogeveen.

Hoogeveen zaterdag speelt om 14.30 uur een uitwedstrijd in Coevorden bij CSVC.
Op bijgevoegde foto een fragment uit de vorige thuiswedstrijd tegen TEVV

Foto: Gerjo Stegeman.

Door Henk Boer

Geef een reactie