Hoogeveen – Burgemeester Roger de Groot van De Wolden, wethouder Eric Giethoorn van Hoogeveen en oud-olympisch roeier en zilverenmedaillewinnaar in Atlanta, Jan Willem Gabriels, mochten zaterdagmiddag het startschot geven voor dit feestje.

Het winnende team Shell V-Power van tankstation Klok

Met op de zaterdagochtend, waren er demonstraties voor het publiek. Waar de 65 roeiers van de vereniging HRV De Compagnie hun kunsten lieten zien aan het publiek.
Jammer genoeg liet het weer het afweten met de veel regen, maar dat lieten de Roeiers van de verenging niet uit het veld slaan. S ’Avonds was er een party om het 10-jarig bestaan te vieren in de kantine van de vereniging.

Zondagmiddag ging het om de strijd door verschillende teams zoals het Grand café Het Postkantoor, TVM-verzekeringen, Tankstation Klok, AH, Mengvoeder van Triest en Dierckxsens Menswear. Vanaf een uur begonnen de wedstrijden bij het clubhuis van de verenging, in de Hoogeveensche Vaart bij Nijstad. Uiteindelijk met een middag strijden werd het team Shell V-Power van tankstation Klok eerste.

Door Henk Boer

Geef een reactie