Sport

Hoogeveense Kickboksen Nederlands Kampioenen.

HOOGEVEEN – Afgelopen zaterdag 24 maart 2018 heeft 9JA Gym uit Hoogeveen meegedaan aan de Yokoso Dutch Open in Zaandam. Deze zou eerst in Amsterdam gehouden worden, wat al jaren zo was, maar is op het laatste moment verplaats naar een Zaandam.

Jayden Vereyken K1 kickboksen kampioen en, Djoah Louhenapessy Kicklight kickboksen kampioen.

Eenmaal aangekomen een gigantische drukte van allerlei landen bi elkaar o.a. Portugal, België, Zwitserland, Denemarken, Suriname, Engeland en meer. Na de weging en de medische check liep het 2 uur uit vanwege de vele landen die meededen. Djoah Louhenapessy 8 jaar uit Hoogeveen moest als eerste 9JA GYM vertegenwoordigen met Kicklight voor kinderen onder de 10 jaar.

Ondanks dat het niet de Djoah was die wij gewend waren, heeft de scheids toch na de 1e ronde in de finale de partij stil gelegd en heeft de jury besloten dat de wedstrijd beëindigd werd. Winst voor Djoah Louhenapessy en de eerste Nederlandse KL-titel is binnen! Jayden Vereyken 12 jaar uit Hoogeveen kwam goed door zijn poule heen met T.K.O’s. Nadat hij uiteindelijk 4uur moest wachten tot hij de finale kon vechten, was dat het wachten waard.

Nadat er eerst ophef was over het vastpakken en knieën van Jayden en hij strafpunt kreeg heeft hij uiteindelijk de wedstrijd met een mooie achterwaartse naar zich toegetrokken T.K.O!! Nederlandse K1 kampioenstitel is ook binnen!

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...