HOOGEVEEN – fit20 Hoogeveen verwelkomt Geralda Wulff als nieuwste aandeelhouder. Geralda is een bekend gezicht in de regio en al jaren drijvende kracht achter deze formule, onder haar bezielende leiding groeide de vestiging in Hoogeveen door tot een van de meest succesvolle fit20 studio’s in Nederland. Naast de studio in Hoogeveen zal ze ook de studio’s in Stadskanaal en Veendam gaan begeleiden.

“We zijn vereerd dat zo’n dynamische en geweldige persoonlijkheid ons team op deze manier komt versterken”, zegt Aqil Radjab, mede-eigenaar, “Ze heeft zoveel veerkracht en is een inspiratie voor velen. Door haar is fit20 Hoogeveen zo’n succes geworden en we kijken uit naar de verdere ontwikkelingen met haar aan het roer.” “fit20 is een uniek personal training concept dat een privé, ruisvrije omgeving biedt, afgestemd op drukke schema’s en persoonlijke fysieke vereisten, met een wekelijkse sessie van 20 minuten met een gecertificeerde personal trainer”, aldus Geralda.” Ik ken de kracht van deze trainingsformule, zeker in de huidige situatie waar er door Covid-19 veel hogere eisen aan sport en fitnesscentra gesteld worden. “

Geralda is geboren en getogen in Hoogeveen. Ze heeft de nodige klappen van de zweep gehad maar heeft haar nooit doen opgeven. Ze is altijd positief gebleven. Dit heeft haar gebracht waar ze nu staat. Ze heeft 2 kinderen waarvan de oudste ook als personal trainster werkzaam is bij fit20. Sport en gezondheid nemen een belangrijke rol in in het gezinsleven. Geralda is naast haar werk bij fit20 nog actief als sportmasseur en heeft in het verleden diverse trainers functies doorlopen in zowel de voetbalwereld als de atletiekwereld. Tevens is Geralda gecertificeerd trainer oncologie, dit betekent dat zij mensen die hersteld zijn of herstellende zijn van kanker op een verantwoorde wijze kan trainen. De fit20 training kan hierbij een goede rol spelen omdat deze aangepast wordt op de klant en diens gezondheidssituatie. Bij fit20 Hoogeveen hopen wij hierdoor een positieve bijdrage te leveren aan het herstel van kankerpatiënten.

Het fit20-concept is uniek omdat de leden wekelijks op afspraak met een personal trainer voor een intensieve slow-motion weerstandstraining om een veilige en zeer effectieve trainingservaring te garanderen. Een circuit van gespecialiseerde krachttrainingsmachines wordt gebruikt om een volledige lichaamstraining te creëren die de kracht en vitaliteit verhoogt. De belangrijkste elementen van de fit20-trainingsaanpak zijn:

  • altijd met een personal trainer en op afspraak
  • sporten zonder omkleden of douchen in een klimaat gecontroleerde omgeving
  • geen afleidende muziek, spiegels of groepstrainingen
  • slechts 20 minuten per week

Na negen jaar ontwikkeling opende Walter Vendel, de oprichter en CEO van fit20 Franchise BV, de eerste fit20 Studio. Er zijn nu meer dan 18.000 leden in meer dan 150 fit20 Studio’s wereldwijd, waaronder Nederland, België, VS, VK, Qatar, Nieuw-Zeeland, Duitsland, het Caribisch gebied, Frankrijk en Zweden.

Door Henk Boer

Geef een reactie