Hoogeveen – Monique Huizenga, coördinator van de Hoogeveense Uitdaging , ontmoette afgelopen vrijdag Koning Willem Alexander. Dit gebeurde tijdens de openingshandeling van de 65ste Uitdaging in Zoetermeer.

Hoogeveense Uitdaging op bezoek bij de Koning

De Uitdaging brengt samenwerking tot stand tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dit met als doel om de leefbaarheid van de lokale samenleving te vergroten. November 2016 is de Hoogeveense Uitdaging opgericht en zijn er inmiddels mooie matches tussen de maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven gesloten. Een prachtig moment om de ervaringen en de matches met de koning te delen.

Monique Huizenga kreeg een handdruk en mocht persoonlijk kennismaken met de koning. Opmerkelijk was hoe geïnteresseerd deze was. ‘Ik vertelde hem over de mooie matches die reeds gemaakt zijn in Hoogeveen maar ook over de bedrijven die zich inzetten voor de Hoogeveense Uitdaging. De koning vond het geweldig. Het is prachtig dat de activiteiten in het noorden van het land ook onder de aandacht komen.’ De Uitdaging startte achttien jaar geleden in Arnhem en rolt zich de laatste jaren razendsnel uit over heel Nederland. Reden voor de koning om een bezoek te brengen aan de feestelijke bijeenkomst, waar nagenoeg alle lokaal opererende Uitdagingen aanwezig waren. In Drenthe zijn een viertal Uitdagingen. Naast Meppel zijn ook Hoogeveen, Emmen en Assen actief. Meer weten over wat wij voor uw stichting of vereniging kunnen doen? www.hoogeveenseuitdaging.nl

Geef een reactie