HOOGEVEEN – Een bijzondere belevenis voor jong en oud. Dat is wat Circus Salto te bieden heeft op vrijdag 6 oktober en zaterdag 7 oktober 2023. Op deze dagen nodigt Stichting Actief Samenleven u uit om te genieten van een vrolijke en verrassende circusvoorstelling in de kleurrijke tent op de Markt in Hoogeveen.

Circus Salto is een rondreizend circus dat zich speciaal richt op ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Met herkenbare muziek, kleinschalige acts en prachtige kostuums brengt het circus een nostalgische sfeer en een mix van circus, theater en muziek. U waant zich even terug in de tijd, terwijl u lacht om de grappen van de clown, bewondert hoe de acrobaten door de lucht vliegen en klapt voor de kunsten van de dieren.

Op vrijdag 6 oktober, Nationale Ouderen Dag 2023, zijn er drie voorstellingen van ongeveer een uur, speciaal voor bewoners en begeleiders van alle verzorgingstehuizen binnen de gemeente Hoogeveen. Ook deelnemers van andere oudereninitiatieven en cliënten van thuiszorgorganisaties zijn van harte welkom. De circustent heeft 140 normale zitplaatsen en 30 rolstoelplaatsen.

Op zaterdag 7 oktober zijn er ook drie voorstellingen, speciaal voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Ook hier geldt dat er 140 normale zitplaatsen en 30 rolstoelplaatsen zijn.

Laat u betoveren door Circus Salto en kom naar een van de voorstellingen op vrijdag 6 of zaterdag 7 oktober. De circusdirecteur Sander heet u alvast hooggeëerd publiek. Tot ziens in de circustent!

De tijden van de voorstellingen zijn:

  • 11.00
  • 13.30
  • 15.30

Door Henk Boer

Geef een reactie