Hoogeveen  – Er zijn veel goede redenen om te stoppen met roken. Op de eerste plaats natuurlijk omdat roken zeer schadelijk is voor uw gezondheid.benu-logo

En ook als u een kinderwens heeft, kan dit een goede reden zijn om te stoppen. Of misschien wilt u vooral graag stoppen omdat het erg duur is om te roken. Welke reden u ook heeft: stoppen met roken is altijd een goed idee!

Maar helaas is stoppen met roken niet gemakkelijk. Zonder begeleiding is de slagingskans zelfs maar 3 tot 5%. Dit kan heel ontmoedigend zijn. Daarom is BENU Apotheek een samenwerking aangegaan met iLifeCoach. Onder de deskundige begeleiding van een coach stijgt de kans op een succesvolle stoppoging tot maar liefst 87%.

iLifeCoach is dé specialist in stoppen met rokenbegeleiding. De ervaren coaches staan u bij tijdens het stopproces en geven handige tips. iLifeCoach staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor stoppen met roken en de begeleiding wordt (meestal) vergoed door uw zorgverzekeraar. Wilt u stoppen met roken onder begeleiding van iLifeCoach? Meld u dan aan bij uw BENU Apotheek. Vul deze in op de website van uw apotheek (onder ‘diensten’ ‘stoppen met roken’).

Heeft u hierover vragen? Loop dan gerust binnen bij uw BENU Apotheek. We helpen u graag verder. Daarnaast organiseren we een (gratis) voorlichtingsbijeenkomst “stoppen met roken”

Interesse? Geef u dan op bij BENU Apotheek Centrum (0528-262222) of bij BENU Apotheek Eikstaete (0528-261157).
Let op: de bijeenkomst gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen!

Wanneer: maandag 30 november
Hoe laat: 19.30- 21.00 uur
Waar: Ziekenhuis Bethesda, grote zaal, 1e verdieping

Door Henk Boer

Geef een reactie