Regio – Vanaf 1 juli kunnen huurders van Woonconcept op een online discussieplatform meepraten, meedenken en hun mening geven over het beleid van de corporatie.

Woonconcept beelden Scherp Gesteld

Dit is een aanvulling op de reeds bestaande, persoonlijke gesprekken die plaatsvinden tussen de woningcorporatie en haar bewoners. Woonconcept vindt het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen in hun woning en buurt.

Door voortdurend het gesprek met bewoners aan te gaan, wordt duidelijk wat zij belangrijk vinden. Bewoners kunnen online in discussie met Woonconcept en ook met andere gebruikers van het platform.

Hoe kan Woonconcept het contact met u verbeteren? Wat vindt u belangrijk als u in een nieuwe woning gaat wonen? Wat kunnen we doen aan verbeteren van het tuinonderhoud? Deze en vele andere vragen plaatst de corporatie op het online platform en bewoners kunnen daarop reageren. Ook kunnen bewoners zelf ideeën voor een discussie aanbrengen.

“Luisteren naar onze bewoners maakt ons beter, en helpt ons bij het bepalen van onze prioriteiten. We willen investeren in díe zaken, die er voor onze bewoners en andere samenwerkingspartners toe doen”, stelt directeur-bestuurder Nicole Peeters van Woonconcept.

Woonconcept werkt al jaren goed samen met de huurdersorganisaties in de gemeenten Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland. Zowel huurdersorganisaties als Woonconcept vinden het belangrijk om een bredere groep huurders te betrekken.

Bewoners kunnen het platform bereiken via https://argu.co/woonconcept Na het aanmaken van een account of inloggen via Facebook kan er gereageerd worden op de vraagstukken.

Door Henk Boer