Hoogeveen – Onder het motto “samen bereik je meer” is de Hoogeveense huurdersvereniging Cascade op zoek naar huurders die mee willen denken, maar vooral doen. Cascade is in 2016 opgericht als huurdersvereniging voor de huurders van Woonconcept in de gemeente Hoogeveen.

Dinsdag 11 juli aanstaande is iedereen van harte welkom om mee te praten en denken over de toekomst en plannen van de huurdersvereniging. Vanaf 19.00 uur is de inloop van de bijeenkomst in de Oosterkerk, Leeuweriklaan 35 in Hoogeveen Om 19.30 uur begint de vergadering.

De huurders in Hoogeveen weten als geen ander wat er in de wijken en dorpen leeft. Het inzetten van deze expertise is dan ook een waardevolle aanvulling voor de vereniging. Huurdersvereniging Cascade is continue op zoek naar hoe ze beter in gesprek kan komen met haar achterban en met Woonconcept. Versterking van de vereniging is nodig en het bestuur hoopt op 11 juli veel nieuwe gezichten te ontmoeten en hen te interesseren voor het werk van Cascade.

Om een goede spreekbuis te zijn namens haar huurders, vraagt Huurdersvereniging Cascade haar leden om dinsdag 11 juli aanwezig te zijn en zijn of haar stem te laten horen.

Ook Woonconcept ondersteunt Cascade van harte en directeur Nicole Peeters zal op 11 juli aanwezig zijn om uit te leggen waarom Woonconcept hecht aan een sterke huurdersvertegenwoordiging.

Door Henk Boer