Hoogeveen- Afgelopen maandag heeft Hypotheek Centrum Hoogeveen het hoofdsponsor contract met HAC’63 verlengd. Hierdoor blijft het bedrijf dat gevestigd is aan de Van Echtenstraat nog zeker tot mei 2017 hoofdsponsor van atletiekvereniging HAC’63.tek

In 2011 tekenden de Hoogeveense ondernemers Johan Schonewille en Egbert Kats samen met toenmalig voorzitter van HAC’63, Johan Hulzebos voor een samenwerking van 5 jaar. In die vijf jaar is er veel veranderd voor de atletiekclub. De nieuwe locatie is hier een mooi voorbeeld van. Maar ook op sportief gebied heeft HAC’63 mooie resultaten geboekt. Zo zijn er verschillende nationale titels behaald en ook op regionaal gebied zijn de atleten van HAC’63 goed vertegenwoordigd. Dit valt ook buiten de gemeentegrenzen op en zodoende komen atleten speciaal naar Hoogeveen om bij de Hoogeveense vereniging te trainen.

Hypotheek Centrum Hoogeveen is naast de Hoofdsponsor ook naamgever aan de Hypotheek Centrum Hoogeveen Competitie, een competitie waarin atleten punten kunnen behalen op basis van hun prestaties tijdens de verschillende loopwedstrijden in en rondom de gemeente Hoogeveen. HAC’63, is blij dat deze samenwerking wordt voortgezet en ook Johan Schonewille, die momenteel op de zevende plek in de competitie staat, is trots op de verlenging.

Door Henk Boer

Geef een reactie