Hoogeveen – Heb jij zin om te voetballen in de meivakantie? Dat kan nu, want HZVV organiseert voor de 6e keer de Univé voetbaldagen. 3 dagen trainen en voetballen in de meivakantie op 24, 25, en 26 april 2017 Samen met je vriendjes.

3 dagen voetbalplezier! Het maakt niet uit op welk niveau je speelt, je krijgt verschillende trainingsvormen met veel balcontact, veel leermomenten en daarmee snelle vooruitgang in de ontwikkeling. Maar vooral veel plezier!! Dus je gaat als een betere voetballer weer naar huis. De Univé Voetbaldagen zijn speciaal voor de JO-9, JO11, JO13 en MO13. De HZVV Univé-voetbaldagen zijn niet alleen voor de eigen leden, maar ook voor de voetballers/sters van andere verenigingen uit de regio.

Naast de 3 dagen training (van 10.00 – 15.00 uur) ontvang je een compleet Univé Voetbaldagen tenue, dit is een speciaal voor dit evenement ontworpen shirt, een short en kousen, plus een echte trainingsbal.Naast dit mooie trainingspakket krijg je ook nog een rugzak met leuke extra’s, en elke dag een gezonde lunch en drinken op de club. De kosten voor dit alles bedragen € 79,-.

Inschrijven kan t/m zondag 16 april 2017. Wees er snel bij want VOL is VOL.Heb je zin om mee te doen, schrijf je dan in bij HZVV via de website www.unive-voetbaldagen.nl

Wil je dat je teamgenootjes/voetbalvriendjes ook mee doen, stuur ze dit mailtje dan door, zodat ze zich ook op kunnen geven. Het zou leuk zijn als we met zijn allen er een groot feest maken van de Univé-Voetbaldagen bij HZVV op het sportpark Bentinckspark!!

Door Henk Boer

Geef een reactie