Repair Café

Iets kapot? Kom er mee naar het Repair Café!

HOOGEVEEN – Voor wie niet heel of helemaal niet handig is, maar wel met een kapot artikel zit, is er zaterdag 26 mei van 11 tot half 4 weer een Repair Café in kringloopwarenhuis Het GOED, Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

foto Repair Café ©

De vrijwilligers staan weer voor u klaar om te helpen bij de reparatie van maximaal één artikel. Komt u alstublieft met schone spullen en niet met bijvoorbeeld. een vette frituurpan, bezwete bloes of stofzuiger met een overvolle stofzuigerzak. Hulp nodig bij het inzetten van een nieuwe rits? Dan graag zelf de oude rits al eruit halen. Hulp gewenst om bijvoorbeeld. Een lange broek in te korten? Dan s.v.p. de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven.

Bent u tevreden over de hulp of het advies, dan ontvangt Repair Café Hoogeveen graag een vrijwillige bijdrage om daarmee ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen zodat wij u een volgende keer hopelijk nóg beter van dienst kunnen zijn!

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...