Markten

Iets kapot? Kom er mee naar het Repair Café!

HOOGEVEEN – Iets kapot dat u niet kunt repareren? En vindt u het ook slecht voor het milieu en jammer van het geld om iets zomaar weg te gooien?

Kom naar het Repair Café Hoogeveen op zaterdag 30 maart van 11 tot 3 in kringloopwarenhuis Het Goed, Kanaalweg 2 in Hoogeveen. Dan proberen wij samen met u bijvoorbeeld. uw kapotte (zak)lamp, strijkijzer, kleding, wekker, radio, stoel, boormachine, naaimachine, stofzuiger of waterkoker te repareren.

foto: Repair Café Hoogeveen

Wilt u, als u hulp nodig heeft om bijvoorbeeld, een lange broek korter te maken Zelf de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? Of de oude rits thuis al verwijderen als het u zelf niet lukt een nieuwe rits in te zetten? Reparatie en hulp zijn gratis, maar Repair Café Hoogeveen ontvangt graag een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Om te voorkomen dat klanten erg lang moeten wachten kunt u één – schoon – artikel ter reparatie meenemen. Heeft u nog iets dat kapot is, dan kunt u zich daarna opnieuw bij de gastvrouw van het Repair Café melden. Graag tot ziens!

Op Koningsdag 27 april is er geen Repair Café, maar op zaterdag 25 mei bent u weer van harte welkom bij Repair Café Hoogeveen!

Geef een reactie