Informatie

Iets stuk, het Repair Café kan u helpen op 28 april

HOOGEVEEN – Zaterdag 28 april is het de laatste zaterdag van de maand, dus …… is er weer een Repair Café in kringloopwarenhuis Het Goed aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

Copyright © 2018 Repair Café

De enthousiaste vrijwilligers van het Repair Café zijn van 11 tot half 4 beschikbaar om samen met u te proberen uw artikel te repareren. Ter voorkoming van lange wachttijden kunt u één – schoon – artikel ter reparatie meenemen. Heeft u daarna nog iets dat u graag gerepareerd wilt hebben, dan kunt u zich opnieuw melden bij één van de gastvrouwen van het Repair Café.

Wilt u, als u hulp nodig heeft om bijvoorbeeld. een lange broek korter te maken, de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? En thuis s.v.p. de oude rits al verwijderen als het u niet lukt zelf een nieuwe rits in te zetten?

Als u tevreden bent over reparatie of advies, dan ontvangt Repair Café Hoogeveen graag een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Graag tot zien bij het Repair Café of Het Goed!

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...