Hoogeveen – Zaterdag 14 oktober spelen de bands Aspen Gems en Tiger Pilots in Het Podium in Hoogeveen. De bands maken energieke en poppy rocksongs, met soms een vleugje eighties. Dansbaar, donker en groots.

De Zwolse band Aspen Gems dompelt je onder in catchy en gloedvolle rock. De muziek schuurt langs de schaduwzijde van jaren tachtig wave, maar met een eigentijds en fris geluid. Invloeden uit Editors, The Boxer Rebellion of Kensington sijpelen door in hun grootse sound. Dit jaar brachten de gems hun 2e EP uit en speelden diverse festivals. De aanstekelijke nummers, gedreven door puntige gitaarlijnen, synthesizer en pompende bas en drum, brengen de heren live in een “mooie en energieke show” (VPRO3voor12).

De Tiger Pilots komen uit Amsterdam en maken groovy, dansbare en puntige indierock, met echo’s uit de jaren ’80. Denk aan bands als Interpol, The Smiths, The National. De band speelde succesvolle shows op diverse podia en werkt momenteel aan een nieuwe EP. Hun eerdere single Life, die voor het goede doel No Guts No Glory werd gebruikt, schoot naar plek #1 in de iTunes download Top 100 en kreeg 3FM airplay. Verwacht stuwende, dansbare en rockende songs, listig vermomd als het ideale popliedje.

Deuren open: 20.00 uur
Aanvang 20.30 uur
Voorverkoop € 6,- / op de dag zelf € 7,50
www.hetpodium.nl

Geef een reactie